Celebrem la #SetmanaEnergia a Barberà del Vallès

divendres 15 juny 2018 Sense Comentaris

El proper dissabte 18 de Juny, el Mercat acollirà un seguit d’activitats englobades en el marc de la Setmana de l’Energia.
Del 13 al 17 de juny se celebra la Setmana de l’Energia 2016, coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l’estalvi i l’eficiència energètica.

A Catalunya, la Setmana de l’Energia està organitzada per l’institut Català d’Energia, Diputació de Barcelona, Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, Àrea Metropolitana de Barcelona, Diputació de Girona, Centre d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les comarques de Girona (CILMA), Ajuntament de Barcelona, Diputació de Tarragona i Diputació de Lleida.

Al Mercat Ecològic del Vallès hi trobareu l’Exposició sobre el Vehicle Elèctric, Jocs de l’energia en un dia i el Punt d’Informació Energètica Municipal.
També podreu inscriure-us en la Xerrada “Els subministraments per la llar” que es celebrarà el proper dimecres 22 de Juny a les 18 h al Centre Cívic Ca n’Amiguet.

Podeu trobar més informació sobre la Setmana de l’Energia al web de l’Institut Català d’Energia.

Sense Comentaris

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>