El Mercat celebra el seu 5è Aniversari!

dimecres 9 maig 2018 Sense Comentaris

Ens hem fet grans, ja tenim 5 anys!
Seguim treballant en la promoció de les varietats i els productes d’alimentació de temporada i del territori, en donar a conèixer l’agricultura i la producció ecològica com a model sostenible, fent pedagogia dels valors saludables que comporta una alimentació sana, equilibrada i ecològica.

El Mercat ha anat arrelant a cada una de les ciutats participants i ha proporcionat experiències positives a cada un dels municipis, establint vincles amb cooperatives de consum, entitats i restaurants i botigues vinculades a l’alimentació ecològica.
Per aquest motiu hem preparat un tast de productes ecològics a totes les parades, la venda de bosses de cotó ecològiques, el sorteig d’una panera de productes ecològics
entre la clientela i un esmorzar popular o dinar de paella de productes ecològics amb la col·laboració de restauradors i associacions locals.

Quan ho celebrarem?

14 de Maig – Pça. Abat Oliba de Cerdanyola del Vallès (amb la col·laboració de Tothom a taula)
21 de Maig – C/ Pintor Murillo de Barberà
28 de Maig – Pg. Francesc Macià de Rubí (amb la col·laboració del Restaurant Ecològic La Popular)
4 de Juny – Rbla. Lluís Companys de Sant Quirze (amb la col·laboració del Restaurant Lossum)

Ens agradarà molt celebrar-ho amb tots vosaltres, us hi esperem!

Sense Comentaris

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>