La panera del Mercat

diumenge 25 novembre 2018 Sense Comentaris

El sorteig d’una panera amb productes del Mercat s’ha convertit en una tradició entre els nostres productors. Aquest any, començarem una mica més aviat del que és habitual, donat que el 26 de desembre (Sant Esteve), és festiu i per tant no hi haurà Mercat a Rubí.

Així doncs, aquest proper dissabte començarem a repartir paperetes per aquesta rifa, que se celebra a les 13:30 per tal de que el guanyador passi a recollir-la abans de la finalització del Mercat.

Us recomanem que ens faciliteu un telèfon mòbil per contactar-vos, ja que en el supòsit de no poder contactar amb el guanyador, es procedeix a rifar la panera de nou.

Demaneu la vostra butlleta als paradistes i dispositeu-la en la urna preparada per a tal fi.
El sorteig es celebrarà en cada un dels municipis: el 28 de Novembre a Rubí, el 5 de Desembre a Sant Quirze del Vallès, el 12 de Desembre a Cerdanyola i el 19 de Desembre a Barberà.

Molta sort i molt bones festes!

 

Sense Comentaris

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>