Setmana BIO al Mercat

dimecres 30 maig 2018 Sense Comentaris


Arriba la Setmana BIO i el Mercat Ecològic es suma a aquesta proposta ideada per difondre la producció i el consum de productes ecològics.
Els productors han preparat degustacions dels seus productes i un esmorzar molt especial, que ens arriba de la mà de Camp de la Sort, De mica en mica Eco i la col·laboració de de Sònia Grau, de Fontceba:

Els sentits a l’hora de menjar

Amb aliments naturals, ecològics i de temporada, farem “Tastets” on posarem a prova tots els nostres sentits: treballarem la vista, l’olfacte, l’oïda, el tacte i el gust amb els gustos bàsics (dolç, amarg, àcid i salat).
Intentarem reconèixer els aliments que es presenten amb els ulls “tancats” i també associarem aromes amb els gustos.
Comprovarem que tots 5 sentits són protagonistes quant mengem, però també que de vegades ens enganyen.
L’objectiu: Aprendre a valorar la importància dels aliments sense químics i dels sentits en la nostra alimentació per gaudir molt més i evitar guiar-nos només per la vista.

Per això hem preparat aquests tastets:  amanida, llegum i postre de fruites
Endavina quin plat estàs tastant a través dels sentits!!
Preu plat: 2,5 euros
Entre el encertants dels ingredients es sortejarà una Cistella de Temporada. Us esperem!

15ena Mostra Gastronòmica de Sant Quirze

Les activitats previstes pels productors s’engloben també dins de la Mostra Gastronòmica de Sant Quirze, que enguany celebra la seva 15a Edició. Us deixem l’enllaç al programa per si voleu participar de la resta.

Sense Comentaris

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>