Tardor

dimarts 2 octubre 2018 3 comentaris

Arriba la tardor. L’estació de l’any més taronja, marró, groga i vermellosa del nostre estimat planeta terra. I amb la tardor ens despedim de l’estiu, època de l’any on la terra ens ha regalat fruits suculents plens d’aigua i color.

Però tot s’acaba, i després d’un final ve un principi; el d’una nova temporada plena de …

Productes de la terra

Bolets, castanyes, moniatos, la carbassa (vinatera, cucurbita, pinatera,pelegrí,..) codonys, xirimoies, raïm, taronges, peres, plàtans, pomes, mandarines, alvocats, aranges, fruits secs, cols de brussel·les, carxofes, colifors, albergínies,… etc.

Si t’interessa conèixer més sobre les propietats alimentàries i les característiques principals dels fruits de la terra, et recomanem la lectura d’aquest enllaç: www.biosfera.cat

3 Comentaris

Àngel

Per quan a Sabadell?

Àngel

Enllaç directe a Els aliments de la tardor: http://www.biosfera.cat:8888/biosfera/?p=3767&cpage=1#comment-1543

Admin

Benvolgut Àngel,

Abans que res, donar-te les gràcies per haver-nos deixa’t enllaçar al teu blog http://www.biosfera.cat

Dir-te que el Mercat Ecològic és una iniciativa conjunta i mancomunada entre els municipis de Sant Quirze, Cerdanyola, Rubí i Barberà del Vallès. A dia d’avui, no es contempla que el mercat surti d’aquest àmbit geogràfic.

Qualsevol consulta estem a la teva disposició.

Cordialment,

Mercat Ecològic del Vallès

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>