CAL VERNET

dilluns 23 abril 2018 2 comentaris

Qui som?

Cal Vernet és una empresa familiar de Terrassa que té per objectiu la divulgació de productes ecològics arreu de Catalunya.
Creiem en els aliments saludables, de qualitat, amb sabor i que aportin vitalitat. És per això que des del 2010, a Cal Vernet ens dediquem a la producció i venda de productes d’agricultura ecològica.
Disposem de dues finques, a Ullastrell i a la Comarca de Les Garrigues, on hi fem planter i on hi treballem l’horta, oliveres i ametllers.

Què fem?

A Cal Vernet ens hem especialitzat en planter hortícola, medicinal, aromàtic i culinari ecològic de temporada.
També disposem d’altres productes relacionats amb l’agricultura ecològica i els horts urbans com taules de cultiu, substrat ecològic, humus de cuc, llavors, llibres d’agricultura ecològica i biodinàmica i extractes naturals de plantes.

Som punt de venda al Vallès de l’Associació Dolça Revolució, que promou l’ús de les plantes medicinals per a fins terapèutics. Disposem d’herba seca per a infusions i de plantes d’stèvia i dels seus derivats, emprats com a alternativa natural al sucre en begudes i aliments, gràcies a la seva enorme dolçor i propietats terapèutiques.

MÉS INFORMACIÓ

Contacte: Enric Vernet
E-mail: calvernet@gmail.com
Facebook: http://www.facebook.com/cal.vernet

2 Comentaris

Olga

Hola! Sóc de Terrassa i m’agradaria saber si hi teniu botiga o parada a la ciutat. On us podria trobar per fer un cop d’ull al que feu?
Gràcies i fins aviat,
Olga.

BacariaMJ

Hola Olga, bon dia

Pots contactar amb Cal Vernet a través del seu Facebook
https://www.facebook.com/cal.vernet?fref=ts o per correu electrònic: calvernet@gmail.com

Salut!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>