FORN DE CA L’ANTICH

dimarts 15 maig 2018 Sense Comentaris

QUI FA EL PA DEL MERCAT?

Oriol Lázaro és el nostre forner i en el seu obrador elabora el pa diàriament, tal i com s’ha fet tota la vida, tornant a les arrels, fins al punt que treballa per recuperar varietats molt nostrades i que, últimament, s’havien perdut; és el cas del llonguet.

Per tal de que el pa estigui fresc a primera hora del matí, l’Oriol comença a elaborar el pa a les 18h i l’acaba als voltants de les 4 de la matinada. El seu secret és tenir devoció per l’ofici, emprar farines de qualitat – i ecològiques – i procurar que la massa tingui una cocció mimada i amb molta cura de la temperatura.

Cada dissabte l’Oriol i el Marc ens ofereix pans de diverses varietats; blanc normal, de pipes, de nous, d’olives i els llonguets.

Si vols saber-ne més, fes click aquí i escoltaràs l’entrevista a Radio Sabadell que li va fer l‘Ester Casanovas, paradista i peça clau en el desenvolupament setmanal del nostre mercat

Sense Comentaris

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>