Les parades

El Mercat Ecològic del Vallès compta amb els mateixos participants cada dissabte que, de manera itinerant, venen els seus productes ecològics.

… fes click a:

Camp de la Sort (Productes d’horta ecològica certificada)

De mica en mica Eco (Granels ecològics)

 • PRODUCTES NATURALS DEL CAMP

  PRODUCTES NATURALS DEL CAMP

  En Josep Poch ens porta cada dissabte oli, fruits secs i licors elaborats a la seva explotació agrària de La Bisbal del Penedès.

 • LA PERA ECO

  LA PERA ECO

  LA PERA ECO es una botiga de fruita i verdura ecològica, ubicada al municipi de Masquefa

 • FORN DE CA L’ANTICH

  FORN DE CA L’ANTICH

  Oriol Lázaro és el nostre forner i en el seu obrador elabora el pa diàriament, tal i com s’ha fet tota la vida, tornant a les arrels, fins al punt que treballa per…

 • CASANOVAS CANSALADERS

  CASANOVAS CANSALADERS

  L’any 1906 al càrrec d’una botiga de queviures, Pere Anglada va especialitzar-se en la cansaladeria, desfent el porc i elaborant productes tradicionals catalans.

 • CAL VERNET

  CAL VERNET

  Cal Vernet és una empresa familiar de Terrassa que té per objectiu la divulgació de productes ecològics arreu de Catalunya.
  Disposem de dues finques, a Ullastrell i a la Comarca de Les Garrigues, on hi fem planter i on hi treballem l’horta, oliveres i ametllers.

 • BIOCARN DE LA SEGARRA

  BIOCARN DE LA SEGARRA

  En Jaume és granjer i prepara lots de carn de vedella ecològica a tot aquell qui li ho sol·liciti. La vedella ecològica de la MASQUITA de Biosca …..