D’ecovaques

dissabte 28 juliol 2018 Sense Comentaris

Benvolguts ecoamics,

Aquest mes d’agost estarem agafant aire fresc per tal que, a partir de setembre, podem tornar amb més força que mai.

De fet, després de les vacances ja tenim programades bastantes cosetes que val la pena que us les anticipem.

Abans que res: Tindrem una nova parada amb llibres ecològics! Sí, sí. Així com ho estàs llegint. Lli-bres-e-co-lò-gics! Quina passada! Ara segur que ningú igualarà el nostre mercat.

Pel que fa a les activitats, el primer de setembre estarem de nou a Sant Quirze i, a més, estarem immersos en la seva Festa Major i plenament integrats en el marc de la “botiga al carrer”. És fàcil d’imaginar la multitud d’activitats lúdico festives que hi haurà aquell dia. De fet, entre d’altres, sabem que el Petit Novell farà una paelleta popular al costat del mercat. Buf, quina gana! Ja l’esperem! L’última vegada que a Sant Quirze va haver-hi paella, va ser un èxit total.

Per si tot això no fos poc, tenim preparades activitats a tots els mercats fins a finals de desembre. Taller de pinta cares, el joc de l’EcoOca, degustació de productes i un llarg etcètera. Com pots intuir, se’ns gira feina. I ve de gust fer-la!

Això sí, necessitem aquesta petita treva d’un mes, en la que tot fent balanç de la temporada, podem afirmar que el Mercat ha començat a donar passos en ferm, amb encerts i amb errors. Som com una criatura que està aprenent a caminar.

Cada vegada estem més integrats dins les activitats dels municipis que ens acullen cada dissabte de mes. Sant Quirze, Cerdanyola, Barberà i Rubí són excel·lents amfitrions i, tot i la difícil època que estem vivint, entre tots treballem dia rere dia per poder oferir el millor assortit ecològic als seus ciutadans.

Bones vacances ecoamics!

Col·lectiu de participants del Mercat Ecològic del Vallès

Sense Comentaris

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>