Descobreix Casanovas Cansaladers

dilluns 21 maig 2018 Sense Comentaris

LA HISTÒRIA

L’any 1906 al càrrec d’una botiga de queviures, Pere Anglada va especialitzar-se en la cansaladeria, desfent el porc i elaborant productes tradicionals catalans.

El seu gendre Artur Casanovas (l’avi Artur) es va fer càrrec del negoci i va obrir un segon establiment. CASANOVAS CANSALADERS es va convertir en sinònim de bon servei i qualitat a Terrassa.

En Pau Miquel Casanovas i l’Antònia Antonell, van fer créixer el prestigi de  Casanovas Cansaladers ampliant la venda i l’oferta de productes d’elaboració pròpia, posteriorment amb la participació dels seus fills.

A l’actualitat, Artur Casanovas i la seva muller Lourdes Márquez, compten ja amb la col·laboració de la cinquena generació.

Amb més de 100 anys d’història, el nom de Casanovas Cansaladers és a Terrassa garantia de confiança, artesania i qualitat.

Actualment Casanovas Cansaladers elabora els seus productes en un obrador homologat per la CEE i fruit del treball constant per la qualitat i la innovació, ofereixen també noves línies d’elaborats i carns ecolòlogiques, així com productes especials per a persones amb intolerància al glúten.

EL MERCAT ECOLÒGIC

Casanovas Cansaladers participen al Mercat Ecològic del Vallès des del seu inici. La seva oferta en xarcuteria ecològica ens aporta un valor afegit indiscutible, ja que només cal tastar una sola vegada qualsevol dels seus embotits per descobrir un món de sabors autèntic i ple de sensacions gustatives a tot el paladar.

MÉS INFORMACIÓ

www.casanovascansaladers.com

Sense Comentaris

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>