Descobreix els formatges Pujol-Orra

dilluns 9 juliol 2018 Sense Comentaris

Qui som

Impulsant la ramaderia tradicional creiem en una producció artesana, ecològica i respectuosa amb l’entorn. Estem situats al mas el Pujol de Dachs, una finca ubicada a les Llosses, al Ripollès, que tradicionalment es dedicava a la producció de llet. Des de 1993 ens decidim a elaborar els nostres propis formatges intentant tancar el cicle de producció.

El nostre objectiu és crear un vincle d’unió entre el productor i el consumidor final que permeti al productor obtenir un preu just i al consumidor final una seguretat i confiança en la procedència i qualitat d’aquell producte.

La nostra llet

Tenim un ramat propi d’unes 25 vaques que gaudeixen, lliurement, de pastura durant pràcticament tot l’any. Així aconseguim donar prioritat al benestar animal, sense renunciar a un producte final de qualitat mantenint l’equilibri amb el medi. La nostra llet està certificada com a ecològica pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE), amb el número de registre 1648-P.Aquesta certificació remarca el nostre compromís amb la ramaderia tradicional i ecològica.

Treballem de forma integrada amb l’ecosistema agrícola, fomentant els cicles biològics naturals i mantenint i millorant la fertilitat de la terra a llarg termini.

Els nostres formatges

A formatges del Pujol – Orra elaborem formatges artesans tant de llet crua com de llet pasteuritzada.La nostra producció s’ajusta al volum de llet del que disposem, ja que establim un sistema productiu sostenible, fomentant la utilització dels recursos propis i minimitzant l’entrada de matèries de fora de l’explotació. La nostra elaboració es centra bàsicament en els formatges madurats, però també produim formatges frescos i cremosos.

Més informació

http://www.formatgesdelpujolorra.com/

Sense Comentaris

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>